Arbetskläder Västerås

Välkomna till Scandi Tryck som erbjuder arbetskläder i Västerås. Vilka slags arbetskläder behöver ni? Vi kan erbjuda arbetskläder i Västerås såsom T-shirts, hoodies, linnen, jackor, skjortor, västar, bälten och pikétröjor. Vi har även arbetsbyxor, hängselbyxor, arbetsshorts, serviceshorts och servicebyxor.

Det finns nästan inte några arbetskläder som vi inte har, så bläddra bland vårt otroligt stora sortiment av arbetskläder. Vi har Sweatshirts och varselkläder, arbetshandskar, Tegera handskar, arbetsoveraller, skyddskläder, montagehandskar och olika slags vattentäta arbetshandskar. Som ni ser så har vi ett brett sortiment på alla slags arbetskläder i Västerås, här hittar ni sköna Aware kläder, kockmössor och förkläden.

Vi trycker ert företags logotype eller brodyr


På alla våra arbetskläder i Västerås kan ni lägga på ett valfritt tryck så att ert företags logotype syns tydligt. Och så klart väljer ni var ni vill ha logotypen; på armen, benet, ryggen, magen eller vid vänster eller höger brösthöjd. Vi kan även trycka er logotype på kepsar, handskar och så klart även på alla våra profilprodukter som ni önskar antingen ha själva eller ge bort i present.

Våra arbetskläder i Västerås har blivit så populära att våra kunder vill bära dem hela tiden, även när de inte arbetar. Så att ge bort arbetskläder i Västerås med företagets logotype är dum idé som presenter till ert företagets kunder. Numera är det till exempel väldigt populärt att ge bort förkläden och kockmössor, eller grillvantar.

Vi har även annat i sortimentet


Hos oss kan ni också välja ett stort utbud av profilprodukter i Västerås. Varför inte passa på att få ert företags logotype på flagga, promenadstopp, papper, muggar, glas, kassar, påsar, paraplyn och vattenflaskor. Eller varför inte välja att trycka er logotype på papper, såsom brevpapper, affischer, kuvert eller visitkort? Vi har ett mycket stort utbud av profilprodukter i Västerås

Om ni vill synas när ni är ute på resor? Är ni ute på många resor i Sverige eller utomlands så är det bra att passa på att marknadsföra företaget med hjälp av dekaler på resväskor, bagagebrickor, resegarderober, bagageband, bagagelås, plånböcker och andra liknande reseprodukter som ni ändå behöver ha på resorna. Det som är bra med profilprodukter med företagets logotype är att de alltid väcker uppmärksamhet och gör kunderna medvetna om att företaget finns och vad ni erbjuder. Med våra tryck kommer ni att kunna trycka logotypen och slogan på valfri profilprodukt i Västerås.

Om oss som arbetar på Scandi Tryck


Vi som arbetar på Scandi Tryck skapar snygg tryck och brodyr på arbetskläder, profilkläder och diverse profilprodukter. Förutom ett stort utbud av arbetskläder såsom arbetsoveraller, skyddskläder, och olika typer av arbetshandskar, såsom till exempel tegera handskar, montagehandskar, skärskyddshandskar och olika vattentäta arbetshandskar, så har vi även viktiga varselkläder. Hos oss är ingen beställning för stor eller för liten, vi har inga begränsningar för vilka slags tryckuppdrag som vi får. Vi har snabba leveranser över hela Sverige med konkurrenskraftiga priser. Ta kontakt med oss här och ställ era frågor så kan vi berätta mer om oss och hur vi arbetar!