Profilkläder Västerås

Behöver ni nya profilkläder i Västerås? Scandi Tryck erbjuder fina profilkläder i Västerås med fin kvalitet. Med ert företags logotype eller med ert företags brodyr blir profilkläderna er fina marknadsföring. När ni har profilkläder med ert tryck och brodyr blir personalen levande reklampelare och väcker era kunders intresse för era tjänster och produkter.

Har ni till exempel ett hantverkarföretag och om hantverkarna åker ut på olika jobbuppdrag ute hos kunder, så ser de och alla andra vilket företag det är som utför arbetet. Hantverkarna gör på så sätt bästa tänkbara marknadsföringen åt företaget. Alla våra profilkläder i Västerås kan ni lägga på valfritt tryck så att ert företags logotype syns klart och tydligt. Och så klart väljer ni var ni vill ha logotypen; på armen, benet, ryggen, magen eller vid vänster eller höger bröst.

Vi kan även trycka er logotype på kepsar, handskar och så klart även på alla våra profilprodukter som ni önskar att antingen ha själva eller ge bort i present. Att trycka ert företags logo eller slogan på profilkläderna blir en marknadsföring med små medel. Vanliga reklamkampanjer som går i medier, TV, radio eller på nätet kan kosta en hel del, men med profilkläder gör ni reklam som ändå når långt.

Hög kvalitet på profilkläder i Västerås


Våra profilkläder i Västerås håller en hög kvalitet och tillverkas i behaglig bomull och andra fina material och har en skön passform. Detta oavsett om du väljer T-shirts, hoodies, sommarlinnen eller byxor. Vi har ett stort sortiment att välja era profilkläder i Västerås, till exempel har vi varselkläder, arbetshandskar, tegera handskar, arbetsoveraller, skyddskläder, montagehandskar, skärskyddshandskar och vattentäta arbetshandskar om det är så att ni behöver något av detta.

Profilkläderna har blivit så populära att våra kunder vill bära dem hela tiden, även när de inte arbetar. Så att ge bort profilkläder i Västerås med företagets logotype är alltid bra presenter till ert företags kunder. Våra profilkläder i Västerås håller en hög kvalitet på T-shirts, hoodies, linnen, jackor, skjortor, västar, bälten och pikétröjor. Vi har även arbetsbyxor, hängselbyxor, arbetsshorts, serviceshorts och servicebyxor. I vårt breda sortiment kommer du att hitta just de profilkläder i Västerås som ni önskar till er personal. En annan sak som gemensamma profilkläder kan göra är att de skapar en bättre sammanhållning hos personalen. Med gemensamma profilkläder så känner alla mer konkret att de arbetar för samma mål och ingår i samma framgångsrika grupp.

Välj era profilkläder med ert tryck


Scandi Tryck skapar snygga tryck och brodyr på profilprodukter och profilkläder. Förutom det har vi ett stort utbud av varselkläder,

Vi har nästan oändligt utbud av:
- Profilkläder
- Arbetskläder och även arbetsoveraller
- profilprodukter såsom flagga, promenadstopp, papper, muggar, glas, kassa och påsar, paraplyer,
- Vattenflaskor
- Sköna Aware kläder
- Kockmössor, förkläden, arbetskläder såsom snickarbyxor, hantverkarbyxor med mera
- Arbetshandskar
- Kepsar
- Mössor
- Skyddskläder
- Olika typer av arbetshandskar, såsom tegera handskar, montagehandskar, skärskyddshandskar och olika vattentäta arbetshandskar

Brodyr på kläder blir väldigt snyggt och kan placeras på valfri plats. Hos oss är ingen beställning för stor eller för liten, vi har inga begränsningar för vilka slags tryckuppdrag som vi får. Vi har snabba leveranser över hela Sverige med konkurrenskraftiga priser.

Ta kontakt med oss här och ställ era frågor så kan vi berätta mer om oss och hur vi arbetar!