Profilprodukter Uppsala

Har ni ett företag i Uppsala och är i behov av fina profilprodukter i Uppsala? I så fall har ni kommit rätt! Scandi Tryck AB har profilprodukter i Uppsala med ett stort sortiment. så det är möjligt att hitta just de profilprodukter som ni vill ha. Hos oss kan ni välja profilprodukter och få ert företags logotype på flagga, promenadstopp, papper, muggar, glas, kassar, påsar, paraplyn och vattenflaskor. Eller varför inte välja att trycka er logotype på papper, såsom brevpapper, affischer, kuvert eller visitkort? Vi har ett mycket stort utbud av profilprodukter i Uppsala.

Om ni vill synas när ni är ute på resor? Är ni ute på många resor i Sverige eller utomlands så är det bra att passa på att marknadsföra företaget med hjälp av dekaler på resväskor, bagagebrickor, resegarderober, bagageband, bagagelås, plånböcker och andra liknande reseprodukter som ni ändå behöver ha på resorna. Det som är bra med profilprodukter med företagets logotype är att de alltid väcker uppmärksamhet och gör kunderna medvetna om att företaget finns och vad ni erbjuder. Med våra tryck kommer ni att kunna trycka logotypen och slogan på valfri profilprodukt i Uppsala.

Skaffa profilprodukter i Uppsala


Ska ni ut på konferens eller mässa? Då ska ni så klart ha företagets logotype på era roll-ups, nyckelband, flaggor, tält, pennor, nyckelringar, datortillbehör och på era skyltar och dekaler. Vi har alla tillbehör som ni kan behöva för att göra en fin plats för er presentation på mässan. Vi har tält, vepor och mässbord som vi kan trycka er logotype på. Det gäller att synas i vimlet som det oftast blir på konferens och mässor. Vi hjälper er gärna att synas så mycket som möjligt.

Men man måste inte åka på konferens eller mässa för att göra reklam för företaget, det kan räcka att ha en strandflagga med företagets logo när ni spelar strandvolley, eller har egen brännboll för personalen utomhus. Har ni ett café eller restaurang, så kanske ni vill ha en egen gatupratare med er logotype på? Som ni ser så har vi ett brett sortiment på alla slags profilprodukter i Uppsala.

Genom att trycka ert företags logotype och slogan på era profilprodukter i Uppsala, så ser fler och kommer att bli medvetna om ert företag och vad ni står för. Sedan är det även bra att trycka logotypen på olika slags presenter och kundgåvor som ni ger bort, även om det så bara är en penna, så bör de ha tryck med er logotype på.

Om Scandi Tryck


Vi som arbetar på Scandi Tryck är erfarna tryckare och gör fina tryck och brodyr på profilprodukter. Och skulle det vara så att ni inte bor i Uppsala, så kan vi även leverera tryck på profilprodukter även till andra orter i Sverige. Ingen beställning är för stor eller för liten, vi har inga begränsningar. Hos oss hittar du konkurrenskraftiga priser och vänlig service.

Förutom profilprodukter i Uppsala, har vi även profilkläder i Uppsala, varselkläder, arbetshandskar, tegera handskar, arbetsoveraller, skyddskläder, olika slags yrkes- och profilkläder i Uppsala och praktiska och hållbara arbetskläder i Uppsala. Ta kontakt med oss när som helst som ni har frågor om vårt sortiment, tryck och leverans av era profilprodukter!